Onze Websites

De grootste focus van TechnolEx ligt op het ontwerpen, bouwen en bijhouden van websites. Deze websites voldoen bij ons altijd aan bepaalde kwaliteiten.

Professioneel ontwerp

Wij zorgen er altijd voor dat onze websites voldoen aan een professioneel ontwerp. Dit kan zowel middels een template als middels een klantspecifiek ontwerp gedaan worden. U kunt altijd aanpassingen doorgeven middels een revisie van de website.

Mobielvriendelijk

Wij vinden het erg belangrijk dat onze websites alle apparaten ondersteunen, dit is voor ons geen feature, maar een eis. Wij zorgen voor een aparte versie voor mobiele apparaten. Hier vallen onder andere mobiele telefoons en tablets onder.

Klantenservice

Als u vragen heeft of problemen ervaart, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, via de telefoon, via de email en via WhatsApp. Kijk voor meer informatie op de contact pagina.

Websitebeheer

Nadat uw website gelanceerd is wilt u deze natuurlijk onderhouden. Dit kunnen wij voor u doen. Wij zorgen er voor dat uw website online blijft. Als u achteraf nog aanpassingen of updates door wilt geven aan de website, is dit in overleg mogelijk.

SEO

SEO betekent het optimaliseren van de website voor Google. Wij zorgen er altijd voor dat uw website zo "vriendelijk" mogelijk voor Google is. Wij doen dit middels Googlevriendelijke teksten, code en bepaalde tags die gerelateerd zijn aan uw bedrijf.

Back-end Systemen

Mocht u naast een standaard website nog een achterliggend systeem willen, zoals bijvoorbeeld een planningssysteem, een systeem waarmee u producten toe kunt voegen of andere mogelijkheden, is dit altijd te bespreken.

Overige Services

Naast het maken en bijhouden van websites kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Een aantal van onze overige services kunnen hier gevonden worden.

Advertenties

Als u al een website of andere pagina heeft en u wilt hier graag advertenties voor laten runnen is dit mogelijk. Wij doen dit middels de Facebook Pixel. Hiermee kunt u precies zien hoe effectief de advertenties zijn en hoeveel mensen uw pagina bezoeken.

Computers Opschonen

Als u last heeft van een erg trage computer is het waarschijnlijk een goed idee om hem eens op te schonen. Wij herinstalleren Windows volledig. Mocht u bestanden of programma's willen behouden kunt u dit aangeven.

Visitekaartjes Ontwerpen

Iedereen wil zijn bedrijf namelijk zo goed mogelijk representeren. Wij kunnen voor u een ontwerp maken voor visitekaartjes. Dit wordt gebruikelijk in overleg gedaan als er ook een website door ons gemaakt wordt. Hierdoor kunnen wij de website en visitekaartjes op elkaar afstemmen.

Teksten Voor Websites

Wij kunnen u teksten aanleveren voor zowel een bestaande website of een website onder constructie. Wij stellen u eerst een aantal vragen over wat er in de teksten moet komen, vervolgens vormen wij de antwoorden om in een professionele tekst.