Geschiedenis

Van hoe het begon tot waar we nu staan

TechnolEx is opgericht in januari 2020. Het bedrijf is opgericht omdat er té weinig bedrijven waren die op maat gemaakte websites aanbieden voor een passende prijs. De eerste focus van het bedrijf lag dan ook alleen op websites bouwen. Na een aantal websites gebouwd te hebben, heeft TechnolEx zich verder ontwikkeld in het beheren van websites. Hieronder valt onder andere het online houden van websites, maar ook updates doorvoeren, email adressen registreren en nog veel meer.

TechnolEx is zich toen verder gaan specialiseren in het opschonen van computers. Hieronder valt dus ook bestandsbeheer, Windowsversies upgraden en het versnellen van computers. Daarnaast kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Kijk voor meer informatie op de services pagina, of neem contact met ons op via de contact pagina.

De eigenaar

Ontmoet de eigenaar achter TechnolEx!

Thom Crielaard

CEO

Ik ben Thom, een 20-jarige enthousiaste student met een passie voor programmeren. Ik ben TechnolEx begonnen om mijn passie voort te zetten in mijn werk. Het belangrijkste vind ik dat de klant tevreden is over het product wat wij leveren.